Laura's Keuken

lauras keuken foto 4

Welkom bij Laura's Keuken: Jouw Partner in Culinaire Beleving

 

Je bent hier omdat je het beste wilt, zowel in smaak als in service. Dat komt goed uit. Bij Laura's Keuken is elk gerecht een combinatie van passie en expertise, en elke gelegenheid een kans om te schitteren.

We begrijpen dat jouw event uniek is. Daarom hebben we voor elk budget flexibele opties. Of je nu verfijnde hapjes, een luxueus diner of een complete aankleding van je event zoekt, wij maken het onvergetelijk.

Heb je speciale wensen? Laten we dan samen aan tafel gaan. In een persoonlijk gesprek vertaal ik graag al jouw ideeën naar een culinair plan op maat.

👇 Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ervaar wat Laura's Keuken voor jou kan betekenen. 👇

demo-attachment-373-Group_134

Laura de Haas

 

''Het lekkerste is altijd goed genoeg''

Is één van Laura's favoriete uitspraken. Daarom serveren wij niets dat haar goedkeuring niet heeft. Haar jaren lange zoektocht naar de mooiste en lekkerste ingrediënten komt bij elkaar in onze '' eigenwijze'' keuken.
Van graan gevoerde ossenhaas uit de Zuid-Amerikaanse Pampa's en 48 uur gegaarde spare-ribs die van het bot vallen en natuurlijk de lekkerste Loopuyt cocktails tot het steenovenbrood van Bakkerij Bussing die al sinds 1899 in Numansdorp het allerlekkerste brood bakt, Laura heeft ieder product zorgvuldig uitgekozen.